Class Networks
& {sharkmedia;}

Servicii de calitate pentru mediul online

 
imageJohn Mauchly (stanga), J. Presper Eckert si unul din succesele lor, UNIVAC.

Sharkmedia

Sharkmedia este un proiect iniţiat din dorinţa de a demonstra potenţialul pe care il reprezintă mediul on line, de a atinge acest potenţial pentru cât mai multe domenii, şi beneficiază de know-how-ul unei echipe cu experienţă în IT, Internet şi marketing.

Despre noi

Sharkmedia vă propune o colaborare informală, 'out of office', practică, din care totuşi nu va lipsi profesionalismul, bazată pe comunicare, transparenţă şi atenţie maximă pentru fiecare proiect.

 

La alegerea unui furnizor de servicii există întotdeauna anumite criterii esenţiale care trebuie avute în vedere, criterii dintre care unul din cele mai importante este nivelul de competenţă. Într-un domeniu IT în care la prima vedere accesul ca jucător pare destul de simplu, competenţa este un factor hotărâtor care face diferenţa dintre succes şi eşec, mai ales într-o zonă în aparenţă atât de la îndemână cum este cea a online-ului. În acest domeniu diferenţa dintre succes şi eşec este diferenţa dintre dezvoltarea unei componente reuşite a unei afaceri sau a fi numai o altă prezenţă pe web, iar un rezultat pozitiv depinde foarte mult de "know-how". De aceea este important un furnizor de servicii online care să reprezinte şi altceva decât doar un alt motiv de creştere a costurilor. În acest context "Business IT alignment" este o noţiune care reprezintă capacitatea unei organizaţii de a utiliza tehnologia informaţiei eficient pentru a-şi realiza obiectivele, iar acest concept este cu atât mai de dorit atunci când este vorba de dezvoltarea componentei online a unei afaceri.

 

image

Cine suntem

Suntem un grup de freelanceri cu experienţă, din diverse zone IT, care ne-am decis să demarăm acest proiect, Sharkmedia, ca o provocare atât pentru creativitatea tehnică şi profesională cât şi de business.

image

Suma detaliilor

Aici am dorit să subliniem în două cuvinte importanţa detaliilor care fac diferenţa gândindu-ne la "suma detaliilor" bine alese. Ca mai târziu să descoperim că, de această dată, am avut o idee care de fapt nu ne aparţine... "Succesul este suma detaliilor", (Harvey S. Firestone).

2005... old school

@sharkmedia.ro/2005/

Am existat şi in 2005, vechiul nostru site este aici.

 

Sharkmedia şi Class Networks

Pentru a susţine soluţii IT complete şi de calitate există şi Class Networks.

Class Networks